Ξεκίνησαν οι εργασίες αποπεράτωσης του αύλειου χώρου στο Κουκουράκειο Γηροκομείο

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Ακόμα ένα σημαντικό έργο που παρέμενε «βαλτωμένο» εδώ και χρόνια κατάφερε να ξεμπλοκάρει η δημοτική αρχή, καθώς ξεκίνησαν σήμερα οι εργασίες διαμόρφωσης του αύλειου χώρου του Κουκουράκειου Γηροκομείου, στους Αγίους Δέκα.

Αξιοποιώντας την σχετική χρηματοδότηση, που ήταν διαθέσιμη από το 2017 (!), η δημοτική αρχή, αφού ολοκλήρωσε όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες για την δημοπράτηση του έργου, προχωράει σήμερα στην αποπεράτωση του αύλειου χώρου, ώστε να καταστεί λειτουργικός. (Σημειώνεται ότι η κατασκευή του Κουκουράκειου Γηροκομείου ξεκίνησε επί δημαρχίας Δαριβιανάκη και τα τελευταία χρόνια το έργο δεν προχώρησε).

Η συνολική επιφάνεια που διαμορφώνεται είναι 1.912 τ.μ. και μεταξύ των προβλεπόμενων εργασιών περιλαμβάνονται: χωματουργικά, σκυροδέματα, κιγκλιδώματα – περιφράξεις, επιστρώσεις με πλάκες και μάρμαρο, φωτισμός και απορροή ομβρίων υδάτων. Το Κουκουράκειο Γηροκομείο επισκέφθηκε ο αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Γόρτυνας, Κωνσταντίνος Τσικνάκης, που ενημερώθηκε για την εξέλιξη των εργασιών από τον ανάδοχο του έργου.

 

Themakriti

Η ομάδα του themakriti σας φέρνει καθημερινά όλες τις τελευταίες έγκυρες ειδήσεις

Αφήστε το σχόλιο σας

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Με την αποστολή του email σας αποδέχεστε τους Όρους & Προϋποθέσεις καθώς και την Πολιτική Απορρήτου του Themakriti.gr