Τροχαίο ατύχημα στα Δυο Αοράκια μετά από αγώνα – Τραυματίστηκε μια γυναίκα – Έσπευσαν να βοηθήσουν παίκτες του Ολυμπιακού

Ένα απίστευτο ατύχημα συνέβη αργά το βράδυ του Σαββάτου έξω από το κλειστό “Νέα Αλικαρνασσός” στα Δυο Αοράκια, κατά την αποχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού, μετά από τη νίκη επί της Αρμάνι Μιλάνο (76-71) στον ημιτελικό του «Crete International Basketball Tournament 2025».

Aυτοκίνητο χτύπησε γυναίκα στο πάρκινγκ του κλειστου και την τραυμάτισε στο πόδι!

Μάλιστα, οι Σάσα Βεζένκοφ και Κώστας Παπανικολάου βγήκαν από το πούλμαν και φρόντισαν να κάνουν παρέα στα παιδιά της άτυχης γυναίκας, μετά από το άτυχο συμβάν, για όση ώρα το ιατρικό τιμ, της παρείχε τις πρώτες βοήθειες.

Themakriti

Η ομάδα του themakriti σας φέρνει καθημερινά όλες τις τελευταίες έγκυρες ειδήσεις

Αφήστε το σχόλιο σας

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Με την αποστολή του email σας αποδέχεστε τους Όρους & Προϋποθέσεις καθώς και την Πολιτική Απορρήτου του Themakriti.gr