Τραγωδία Τέμπη: Μεγαλώνει η νεκρική λίστα, στους 57 οι νεκροί και 56 οι αγνοούμενοι

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Στους 57 ανέρχονται μέχρι στιγμής οι νεκροί από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη ενώ μέχρι στιγμής οι αγνοούμενοι είναι 56

Στους 57 ανήλθε ο αριθμός των νεκρών μετά την μοιραία σύγκρουση στα Τέμπη. Ενώ, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Πυροσβεστικής υπηρεσίας, οι αγνοούμενοι μέχρι στιγμής «αγγίζουν» τους 56. Πάντως , αυτοί  οι δύο αριθμοί δεν μπορούν να λειτουργήσουν αθροιστικά καθώς σύμφωνα με τις αρχές πολλοί από τη λίστα των αγνοουμένων, μπορεί να είναι κάποιες από τις σορούς που δεν έχουν αναγνωριστεί. Μέχρι στιγμής έχουν αναγνωριστεί 24 σοροί.

Σύμφωνα με την προϊσταμένη της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Λάρισας Ρουμπίνη Λεονταρή,  εξαιρετικά δύσκολο χαρακτήρισε το έργο που έχουν αναλάβει η ίδια και οι συνάδελφοί της ιατροδικαστές.

Η κα Ρουμπίνη είπε ότι έχουν μεταφερθεί σήμερα στο νεκροτομείο 14 απανθρακωμένες σοροί.

Ακόμη επτά απανθρακωμένες σοροί είχαν μεταφερθεί χθες, Τετάρτη (01/03) στο νεκροτομείο. Η Ρουμπίνη Λεονταρή είπε επίσης ότι οι σάκοι με ανθρώπινα μέλη που βρίσκονται στο νεκροτομείο έχουν ξεπεράσει τους 10.

«Έχει ληφθεί από το κάθε μέλος DNA, οπότε κάποιο μέλος που μπορεί να ανήκει σε μια σορό διαμελισμένη, θα αποδοθεί στη σορό, κάποια μέλη που δεν θα ανήκουν σε σορό, θα έχουμε το DNA τους» ανέφερε στον Real FM, εξηγώντας τη διαδικασία ταυτοποίησης.

Η κα Λεονταρή αποκάλυψε μάλιστα πως το 80% των θυμάτων είναι ηλικίας 18-35 ετών.

Την ίδια ώρα, σε κρίσιμη κατάσταση είναι έξι τραυματίες που παραμένουν διασωληνωμένοι.

Οι οικογένειες και οι συγγενείς των θυμάτων παραμένουν έξω από το νοσοκομείο της Λάρισας, περιμένοντας να μάθουν κάτι για τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Themakriti

Η ομάδα του themakriti σας φέρνει καθημερινά όλες τις τελευταίες έγκυρες ειδήσεις

Αφήστε το σχόλιο σας

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Με την αποστολή του email σας αποδέχεστε τους Όρους & Προϋποθέσεις καθώς και την Πολιτική Απορρήτου του Themakriti.gr