Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 52χρονου που κατηγορείται για τον βιασμό των παιδιών της συντρόφου του

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Στη δημοσιότητα δόθηκαν σήμερα, Πέμπτη 9 Ιουνίου, τα στοιχεία της ταυτότητας, αλλά και φωτογραφίες του 52χρονου προφυλακισμένου Σύρου, που κατηγορείται για τον βιασμό των δύο παιδιών της συντρόφου του σε χωριό της ενδοχώρας του νομού Ηρακλείου.

 

Πρόκειται για τον Kaled Husein του Hasan και της Suzan που γεννήθηκε το 1970 στη Συρία. Τα στοιχεία της ταυτότητάς του δόθηκαν μετά από διάταξη του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου. Η δημοσιοποίησή τους, σύμφωνα με την εισαγγελική διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, τηλεφωνικά στους αριθμούς 2810-274258 και 2810-274070, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι την 09-07-2022, σύμφωνα με την εισαγγελική διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

Themakriti

Η ομάδα του themakriti σας φέρνει καθημερινά όλες τις τελευταίες έγκυρες ειδήσεις

Αφήστε το σχόλιο σας

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Με την αποστολή του email σας αποδέχεστε τους Όρους & Προϋποθέσεις καθώς και την Πολιτική Απορρήτου του Themakriti.gr