Σοβαρό τροχαίο στο Τυμπάκι – Στο νοσοκομείο με βαριά κάκωση στο κεφάλι αναβάτης μηχανής

Τροχαίο με σοβαρό τραυματισμό σημειώθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου στην ενδοχώρα του Ηρακλείου, στον δρόμο που συνδέει το Τυμπάκι με το Κλήμα.

Δίκυκλη μοτοσικλέτα εξετράπη της πορείας της, με αποτέλεσμα ο αναβάτης να βρεθεί στο οδόστρωμα, περίπου στις 23:30 χθες βράδυ.

Ο άνδρας φέρεται να υπέστη σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον μετέφερε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Τυμπακίου για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Μετά την αρχική εκτίμηση της κατάστασής του, κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ) για περαιτέρω νοσηλεία και αντιμετώπιση των τραυμάτων του.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.

 

πηγη:Neakriti

Themakriti

Η ομάδα του themakriti σας φέρνει καθημερινά όλες τις τελευταίες έγκυρες ειδήσεις

Αφήστε το σχόλιο σας

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Με την αποστολή του email σας αποδέχεστε τους Όρους & Προϋποθέσεις καθώς και την Πολιτική Απορρήτου του Themakriti.gr