Σοβαρή υπόθεση στα Χανιά: 10 συλλήψεις για ομαδικό βιασμό ανήλικης

Η Aστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις δραστών και τριών ενηλίκων για παραμέληση εποπτείας, με τους φερόμενους δράστες να οδηγούνται αύριο σε ανακριτή και εισαγγελέα

Σοκ προκαλεί μια υπόθεση ομαδικού βιασμού που ήρθε στο φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες, με την Αστυνομία στα Χανιά να προχωρά στη σύλληψη δέκα ατόμων και τις έρευνες να βρίσκονται υπό πλήρη εξέλιξη.

Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων, το βράδυ της Πέμπτης (12/3) μια 17χρονη Ελληνίδα κατέθεσε ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού σε τουριστικό κατάλυμα και εν συνεχεία σε σπίτι από 5 άτομα, κατά τη βραδινή έξοδό της με μία 16χρονη φίλη της από τη Βουλγαρία. Η τελευταία μάλιστα κατέθεσε ότι και η ίδια συνευρέθηκε με ένα από τα καταγγελλόμενα άτομα, ωστόσο είπε πως αυτό έγινε με τη θέλησή της και κάτω από την επήρεια ναρκωτικών.

Δράστες του ομαδικού βιασμού, σύμφωνα με τη 17χρονη Ελληνίδα, είναι δύο άτομα με καταγωγή από τη Βουλγαρία, 15 και 18 ετών, ένας 17χρονος Έλληνας, ο οποίος μάλιστα βιντεοσκοπούσε το αποτρόπαιο σκηνικό, και δύο ακόμη Έλληνες, 21 και 27 χρονών. Στην παρέα των πέντε νεαρών βρισκόταν και ένας 28χρονος, ο οποίος σύμφωνα πάντα με τα όσα κατήγγειλε η νεαρή κοπέλα, δεν συμμετείχε στις πράξεις βιασμού, ωστόσο έκανε άσεμνες χειρονομίες και προέβη σε γενετήσιες πράξεις που προσέβαλαν την αξιοπρέπειά της.

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη πέντε ατόμων για την κακουργηματική πράξη του βιασμού και της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας της ανήλικης, ενώ παράλληλα εξετάζεται η εμπλοκή τους σε άλλες σοβαρές κατηγορίες.

Παράλληλα συνελήφθη και η ανήλικη Βουλγάρα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, ενώ χειροπέδες φόρεσαν και τρεις ακόμη ενήλικες για παραμέληση ανηλίκων. Πρόκειται για τις μητέρες των ανήλικων δραστών, και συγκεκριμένα για δύο γυναίκες βουλγαρικής καταγωγής ηλικίας 46 και 47 ετών και μία ακόμη γυναίκα από την Αλβανία, 59 χρονών.

Οι δράστες, με τις κατηγορίες που τους αποδίδονται για ομαδικό βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, παράνομη καταγραφή και κατοχή βίντεο με σεξουαλικό περιεχόμενο κ.λπ., θα οδηγηθούν αύριο Δευτέρα σε ανακριτή και εισαγγελέα.

 

Πηγή:neakriti.gr

Themakriti

Η ομάδα του themakriti σας φέρνει καθημερινά όλες τις τελευταίες έγκυρες ειδήσεις

Αφήστε το σχόλιο σας

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Με την αποστολή του email σας αποδέχεστε τους Όρους & Προϋποθέσεις καθώς και την Πολιτική Απορρήτου του Themakriti.gr