Σχολεία: Ξεκινά αύριο η διανομή self test για μαθητές και καθηγητές

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Ξεκινά την Τετάρτη η νέα διανομή self test σε μαθητές και εκπαιδευτικούς με σκοπό την ασφαλή διεξαγωγή των μαθημάτων στα σχολεία

Αύριο Τετάρτη (19/01) ξεκινά η νέα διανομή των self test για τους μαθητές από τα φαρμακεία όλης της χώρας, σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Παιδείας.

Την ίδια ώρα, περισσότερα από 8.200 νέα εν δυνάμει κρούσματα εντοπίστηκαν μέχρι αργά το βράδυ της Δευτέρας σε μαθητές και εκπαιδευτικούς, στον πρώτο οριζόντιο διαγνωστικό έλεγχο αυτή της εβδομάδας.

Πιο συγκεκριμένα, 8.278 self test βγήκαν θετικά, ενώ ο έλεγχος πραγματοποιήθηκε σε 1,6 εκατ. μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Περίπου 40.000 μαθητές και εκπαιδευτικοί θετικοί μέχρι τώρα

Την πρώτη μέρα λειτουργίας των σχολείων – μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων – τα θετικά test μαθητών και εκπαιδευτικών ήταν 15.547.

Την Τρίτη 10 Ιανουαρίου ξεπέρασαν τα 9.600, ενώ κατά τη διάρκεια του 3ου οριζόντιου εβδομαδιαίου ελέγχου κατά του κορονοϊού – την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου – βρέθηκαν 6.364 θετικά self test σε μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Συνολικά, περίπου 32.000 μαθητές και εκπαιδευτικοί δηλώθηκαν, επομένως, θετική την πρώτη εβδομάδα των σχολείων, με τον αριθμο πλέον να αγγίζει τις 40 χιλιάδες.

Themakriti

Η ομάδα του themakriti σας φέρνει καθημερινά όλες τις τελευταίες έγκυρες ειδήσεις

Αφήστε το σχόλιο σας

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Με την αποστολή του email σας αποδέχεστε τους Όρους & Προϋποθέσεις καθώς και την Πολιτική Απορρήτου του Themakriti.gr