Σασμός: Βαθιά υπόκλιση από το twitter στην ερμηνεία της Όλγας Δαμάνη – Μαθιός και Βασιλική συγκίνησαν

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου καθήλωσε τους τηλεθεατές

O Σασμός επέστρεψε στον «αέρα» του Alpha και οι χρήστες του twitter ανυπομονούσαν για τον δεύτερο κύκλο της σειράς.  Στο πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου του Σασμού οι τηλεθεατές είδαν πως: Ο φόνος του Άγγελου τα ανατρέπει όλα και ο γάμος που όλοι περίμεναν, καταρρέει… Η σύλληψη του Μαθιού πέφτει σαν κεραυνός στην εκκλησία, όπου η Βασιλική περιμένει με το νυφικό της, ενώ η Αργυρώ, ο Σταύρος κι ο μικρός Πετράκης έρχονται εσπευσμένα στο χωριό όπου βρίσκουν την Άσπα να θρηνεί τον Άγγελο.

Η γιαγιά Ειρήνη χάνει τη γη κάτω απ’ τα πόδια της μετά την απώλεια και αυτού του εγγονού της… Καθώς η Μαρίνα προσπαθεί να επιβεβαιώσει με τον Αντώνη την εμπλοκή του Μαθιού στο στυγερό έγκλημα, η Αργυρώ ακούει και πάλι το όνομα Σταματάκης δίπλα στη λέξη φονιάς. Η Καλλιόπη από την άλλη εξομολογείται στον Αστέρη ότι δεν το έκανε ο Μαθιός. Το μεγάλο μυστικό όμως, αυτή τη φορά, βρίσκεται στα χέρια του παπα-Μιχάλη… Κι ο άνθρωπος που πρoστατεύει θα αλλάξει για πάντα τον Σασμό.

Αποθεώθηκαν οι ερμηνείες «Μαθιού και Βασιλικής»

Οι χρήστες του twitter εστίασαν στην σύλληψη του Μαθιού και τις αντιδράσεις της Βασιλικής και αποθέωσαν τις ερμηνείες του Δημήτρη Λάλου και της Μαριλίτας Λαμπροπούλου ενώ υποκλίθηκαν στην κ. Δαμάνη.

Themakriti

Η ομάδα του themakriti σας φέρνει καθημερινά όλες τις τελευταίες έγκυρες ειδήσεις

Αφήστε το σχόλιο σας

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Με την αποστολή του email σας αποδέχεστε τους Όρους & Προϋποθέσεις καθώς και την Πολιτική Απορρήτου του Themakriti.gr