Σασμός: Συγκλονιστικές εξελίξεις – Ο Μαθιός χωρίζει την Βασιλική με επεισοδιακό τρόπο

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στη σειρά “Σασμός“.

Σύμφωνα με spoiler από την εφημερίδα Espresso, ο Μαθιός χωρίζει τη Βασιλική με επεισοδιακό τρόπο και ο έρωτάς τους γκρεμίζεται μέσα σε μία στιγμή, ύστερα από αναπάντεχη αποκάλυψη η οποία δεν θα αρέσει καθόλου στον γιο της Καλλιόπης.

Μπορεί ο Αστέρης να στήριξε τον αδελφό του στην απόφασή του να μείνει με την Βασιλική, ο Μαθιός όμως δεν θα κάνει το ίδιο με την Αργυρώ. Η τιμή της οικογένειας πρέπει να προστατευτεί. Θα κυνηγήσει μέχρι τέλους τον Αστέρη με την Αργυρώ να ξεσπάει άσχημα και τα δύο αδέλφια να πιάνονται στα χέρια πρώτη φορά.

Η Αργυρώ θα λείψει για ένα διάστημα στο Μόναχο αλλά η επιστροφή της στην Κρήτη θα ανάψει φωτιές στο ζευγάρι με τον Αστέρη να της ζητά να συναντηθούν κρυφά. Όμως ο Μαθιός θα τους δει και θα πέσει από τα σύννεφα.

Σασμός

Αμέσως θα ξεσπάσει φωνάζοντας με την Βασιλική να τον καθησυχάζει. Μόλις εκείνη όμως του αποκαλύψει πως γνώριζε τα πάντα θα γίνει έξαλλος και θα χωρίσει τη Βασιλική.

Ένας μεγάλος καβγάς ακολουθεί ανάμεσα στο ζευγάρι με τον Μαθιό να παίρνει τους δρόμους.

Όμως και η Καλλιόπη αρχίζει να υφαίνει τα σχέδιά της όταν καταλάβει ότι ο γιος της, ο Μαθιός, είναι ο δολοφόνος του Στεφανή. Προτού σκοτώσει την Βασιλική για να μην μιλήσει ποτέ και για τίποτα, η Καλλιόπη θα πει στους γιους της για την αιτία της βεντέτας όταν στο κατώφλι τους εμφανιστεί ο χαμένος της ανιψιός, Άγγελος.

Η Καλλιόπη, σε μία επίσκεψη στο ιατρείο, θα δει την φωτογραφία με την Ανθούλα αλλά και τον σταυρό που του είχε χαρίσει. Το κουδούνι του σπιτιού της χτυπά και βλέπει ξαφνικά τον γιατρό μπροστά της, ο οποίος ανακοινώνει -παρουσία του Μαθιού και του Αστέρη- πως είναι ανιψιός της και εξαδελφός τους, ενώ η ίδια πρέπει να δώσει εξηγήσεις.

πηγη:enikos.gr

Themakriti

Η ομάδα του themakriti σας φέρνει καθημερινά όλες τις τελευταίες έγκυρες ειδήσεις

Αφήστε το σχόλιο σας

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Με την αποστολή του email σας αποδέχεστε τους Όρους & Προϋποθέσεις καθώς και την Πολιτική Απορρήτου του Themakriti.gr