Σασμός Spoiler: Η πρώτη εκρηκτική συνάντηση Άγγελου – Στέλλας

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Μία εκρηκτική συνάντηση θα έχουν ο Άγγελος και η Στέλλα, στη σειρά Σασμός. Οι δυο τους θα έρθουν κοντά, με έναν κεραυνοβόλο έρωτα να γεννιέται. Μόνο που, η πρώτη τους γνωριμία δε θα είναι και η καλύτερη…

Όλα θα ξεκινήσουν από ένα σοβαρό τρακάρισμα. Η Στέλλα, λίγο πριν πάει στο γραφείο της θα τρακάρει με τον Άγγελο, με τη ζημιά να είναι μεγάλη! Αμέσως θα ξεσπάσει ένας μεγάλος καυγάς ανάμεσα στους δύο, με την Στέλλα να μιλάει πάρα πολύ άσχημα.

Η μέρα της έχει καταστραφεί. Ο Άγγελος προσπαθεί να την ηρεμήσει, με την Στέλλα να μην ακούει λέξη! Εκείνος νιώθει γοητευμένος από τον εκρηκτικό της χαρακτήρα. Η Στέλλα, από την άλλη, διστάζει… Τί αλλαγές θα φέρει το ατύχημα αυτό στις ζωές των πρωταγωνιστών;

Η Στέλλα στη σειρά Σασμός

Ένας μεγάλος μονόπλευρος έρωτας

Ο Άγγελος θα ερωτευτεί πρώτος την Στέλλα, στη σειρά Σασμός. Εκείνη θα δυσκολευτεί πολύ να ανοίξει την καρδιά της, ειδικά μετά τα τελευταία γεγονότα με τον Αστέρη και την Αργυρώ.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Θανάσης Πατριαρχέας στο Happy Day: «Ο Άγγελος ερωτεύεται πολύ. Η Στέλλα έχει πληρωθεί και της έχουν συμβεί διάφορα δυσάρεστα στη ζωή της. Αρχικά,  Άγγελος ψάχνει δικηγόρο. Ένα μικρό ατύχημα με το αυτοκίνητο, γίνεται η αφορμή για να γνωρίσει την Στέλλα».

Ο Θανάσης Πατριαρχέας

Ένας μεγάλος έρωτας γεννιέται. Η Στέλλα, αν και θα κάνει καιρό να αισθανθεί ασφάλεια στο πλευρό του Άγγελου, θα αφεθεί στη νέα αυτή πρόκληση που εμφανίζεται στη ζωή της. Ένα από τα ζευγάρια που θα μας απασχολήσουν αρκετά, στα επόμενα επεισόδια.

 

Πηγή.Youfly.com

Themakriti

Η ομάδα του themakriti σας φέρνει καθημερινά όλες τις τελευταίες έγκυρες ειδήσεις

Αφήστε το σχόλιο σας

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Με την αποστολή του email σας αποδέχεστε τους Όρους & Προϋποθέσεις καθώς και την Πολιτική Απορρήτου του Themakriti.gr