Σασμός spoiler: Μαρίνα και Αντώνης «θάβουν» το μεγάλο μυστικό που τους ενώνει

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Σασμός spoiler: Συγκλονιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια με το βλέμμα όλων στραμμένο στο χειρουργείο της Αργυρώς.

Η απογοήτευση ότι δεν έχει βρεθεί δότης για την Αργυρώ και ο φόβος για τη ζωή της καθώς οι μέρες περνούν, είναι διάχυτες σε όλη την οικογένεια. Ολα όμως αλλάζουν ξαφνικά από ένα τηλεφώνημα που δέχεται η Μαρίνα.

Σασμός spoiler: Μαρίνα και Αντώνης «θάβουν» το μεγάλο μυστικό που τους ενώνει - 1

Στην άλλη γραμμή είναι ο γιατρός της Αργυρώς, ο οποίος ανακοινώνει στη Μαρίνα τα ευχάριστα νέα: «Κυρία Βρουλάκη, βρέθηκε συμβατός δότης για την Αργυρώ. Θα πρέπει να κινηθούμε άμεσα και να προγραμματίσουμε την επέμβαση που θα γίνει στην Αθήνα», της λέει και το πρόσωπο της Μαρίνας φωτίζεται, μέχρι να ακούσει και κάτι ακόμα που έχει να της πει ο γιατρός: «θα ήθελα να σας ενημερώσω για κάτι ακόμα.

Υπάρχει ένας όρος από την πλευρά του δότη». Η Μαρίνα δεν μπορεί να καταλάβει: «Τι εννοείτε, τι όρος υπάρχει;», τον ρωτάει. Και ο γιατρός αναγκάζεται να της πει την αλήθεια.

Σασμός spoiler: Μαρίνα και Αντώνης «θάβουν» το μεγάλο μυστικό που τους ενώνει - 2

«Αυτός που θα δώσει το νεφρό του στην κόρη σας είναι ο Αστέρης Σταματάκης, ο οποίος όμως απαιτεί να μη μάθει κάνετε ότι αυτός είναι ο δότης», της αποκαλύπτει και η Μαρίνα τα χάνει, δεν ξέρει πώς να αντιδράσει σ’ αυτό που της προτείνει ο γιατρός.

Ομως δεν έχει παρά να δεχτεί.

Το χειρουργείο γίνεται με τη Μαρίνα να κουβαλάει ένα τεράστιο βάρος, τις τύψεις που γνωρίζει ότι η Αργυρώ δεν έχει ιδέα για το ποιος είναι ο δότης.

Σασμός spoiler: Μαρίνα και Αντώνης «θάβουν» το μεγάλο μυστικό που τους ενώνει - 3

Έτσι αποφασίζει να το μοιραστεί με τον Αντώνη, ο οποίος μένει έκπληκτος με την κίνηση του Αστέρη. Οι δυο τους παίρνουν την απόφαση να «θάψουν» αυτό το μυστικό.

πηγη:gossip-tv.gr

Themakriti

Η ομάδα του themakriti σας φέρνει καθημερινά όλες τις τελευταίες έγκυρες ειδήσεις

Αφήστε το σχόλιο σας

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Με την αποστολή του email σας αποδέχεστε τους Όρους & Προϋποθέσεις καθώς και την Πολιτική Απορρήτου του Themakriti.gr