Σασμός Spoiler: Δολοφονική επίθεση στην Αργυρώ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

 

Σε μεγάλο κίνδυνο θα βρεθεί η πρωταγωνίστρια. Ο Διονύσης βάζει στο μάτι την Αργυρώ και κυνηγά να την σκοτώσει, ύστερα από μία φρικτή απροσεξία, στη σειρά Σασμός. Η συνεργασία τους κυλάει πολύ όμορφα, με την παράνομη δράση του Διονύση να μη γίνεται αντιληπτή.

Όλα αυτά, μέχρι να πέσει ένας σάκος με αρχαία αντικείμενα αξίας, στα χέρια της Αργυρώς. Στις ειδήσεις συνεχίζει να παίζεται διαρκώς το κύκλωμα της αρχαιοκαπηλίας, ενώ στο αστυνομικό τμήμα ο Αντώνης και η Ντίνα παλεύουν να βρουν τη λύση.

Δυστυχώς, η Αργυρώ θα φτάσει πρώτη στην αλήθεια. Θα δει με τα μάτια της αρχαία μέσα στο ξενοδοχείο και θα τρέξει στον Διονύση. Φυσικά, δε γνωρίζει ότι εκείνος εμπλέκεται. Ο Διονύσης θα προσπαθήσει να την καθησυχάσει, το τέλος, όμως, είναι κοντά…

Η Αργυρώ και ο Πέτρος

Ο Διονύσης επιχειρεί να την σκοτώσει

Ο Διονύσης ζητάει από την Αργυρώ να κάνει πως δεν είδε τίποτα, για να μη βλάψει το ξενοδοχείο του, στη σειρά Σασμός. Εκείνη, αν και στην αρχή δέχεται να μη μιλήσει, παραμένει ταραγμένη. Κάποιος από το ξενοδοχείο είναι μπλεγμένος στο κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας και αυτό δεν είναι καθησυχαστικό.

Βλέποντας την ταραχή της, ο Διονύσης φοβάται πως θα μιλήσει. Έτσι, σύμφωνα με το TiVi, φωνάζει τον Άγη και του δίνει εντολή να βγάλει από τη μέση την Αργυρώ, όσο πιο σύντομα γίνεται. Ο Άγης, αν και στην αρχή διστάζει, στη συνέχεια ετοιμάζεται για την μεγάλη επίθεση.

Η Αργυρώ στη σειρά Σασμός

Η Αργυρώ βρίσκεται στο έδαφος. Δέχεται δολοφονική επίθεση από ανθρώπους του Διονύση, χωρίς να το γνωρίζει. Ο Μαθιός και ο Αστέρης που περνούν από το σημείο αυτό, την σώζουν την τελευταία στιγμή. Ένας νέος πόλεμος ξεκινά…

Themakriti

Η ομάδα του themakriti σας φέρνει καθημερινά όλες τις τελευταίες έγκυρες ειδήσεις

Αφήστε το σχόλιο σας

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Με την αποστολή του email σας αποδέχεστε τους Όρους & Προϋποθέσεις καθώς και την Πολιτική Απορρήτου του Themakriti.gr