Σασμός Spoiler: Η Άσπα “τελειώνει” τον Κώστα, αλλά θα το πληρώσει πολύ ακριβά!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Σασμός Spoiler: Μια υπερπαραγωγή του Alpha με τα γυρίσματα να γίνονται κυρίως στην Κρήτη αλλά και σε άλλα μέρη της Ελλάδας. Μια ιστορία που θα καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό. 

Δύο οικογένειες σε σύγκρουση. Ένας ατέρμονος κύκλος αίματος συνεχίζεται και η παλιά βεντέτα ξυπνά σαν εφιάλτης. Η μνήμη των νεκρών ζητά εκδίκηση. Οι λέξεις ποτέ δεν είχαν αρκετή δύναμη για να περιγράψουν τόσο ακραία συναισθήματα. Και κάπου εκεί δύο νέοι δοκιμάζοντας την αγάπη, έρχονται αντιμέτωποι με τα συναισθήματά τους. Θα μπορούσε ο έρωτας να επιφέρει τη συμφιλίωση, τον πολυπόθητο «Σασμό»;

Συγκλονιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του Alpha, Σασμός.

Ποιος προειδοποιεί τον Άγγελο να σταματήσει να ψάχνει;

Η Βέρα Μακρομαρίδου ενσαρκώνει την “Άσπα” στη σειρά “Σασμός“, που είναι ήταν η ερωμένη του Στεφανή.

Η ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο 7 Μέρες Tv, κάνοντας ένα μικρό spoiler για τις εξελίξεις που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια. Φυσικά αναφέρθηκε στις εξελίξεις στον γάμο της με τον Κωστή και αν τελικά θα μάθει ο σύζυγός της για την απιστία με τον Στεφανή.

Αρκετά πρόσωπα πλέον στη σειρά γνωρίζουν για την ερωτική σχέση μεταξύ Άσπας και Στεφανή, όπως και η αστυνομία.

“Ο μεγαλύτερος φόβος της Άσπας είναι να μη μάθει ο Κώστας ότι τον απατούσε με τον Στεφανή και γίνει βούκινο στο χωριό! Να μην αποκαλυφθεί το μυστικό της. Φοβάται την αντίδραση του Κώστα, της Βασιλικής, της κοινωνίας…” περιγράφει η ηθοποιός.

Θα αποκαλυφθεί ποτέ αυτό το μυστικό;

Ναι, δυστυχώς. Και ο Κώστας θα χειροδικήσει. Η Άσπα δεν περίμενε ποτέ από τον άντρα της να απλώσει χέρι πάνω της, να της ρίξει ξύλο. Και να της το έλεγαν, δεν θα το πίστευε ότι αυτός που αγάπησε θα γινόταν βίαιος απέναντί της. Πίστευε ότι θα τη χώριζε, μέχρι εκεί. Όχι το άλλο ξέσπασμα.

Η Άσπα ξέρει ότι ο Κώστας είναι καλός άνθρωπος και ότι, όταν του εξηγήσει, θα καταλάβει ότι έχει μετανιώσει για το λάθος της ενώ είναι έτοιμη να δεχτεί όποια απόφασή του, που μπορεί αν είναι και το διαζύγιο. Αλλά δεν περιμένει την βία.

Κάποιος, όμως, σφυρίζει στον Κώστα την απιστία, του βάζει φωτιά και τον κάνει έξαλλο! Δεν είναι χαρακτηριστικό του η βία. Η Άσπα θεωρεί την συμπεριφορά του αυτή μεμονωμένη. Ωστόσο, μετά τον ξυλοδαρμό, θα σκεφτεί πολύ σοβαρά αν θα πρέπει να μείνει κοντά του, αν θέλει αυτόν τον γάμο καθώς ο Κώστας έβαλε το τι θα πει η κοινωνία πάνω από την ίδια και την αγάπη τους.

spoiler

Ο Διονύσης δεν θέλει ο ξάδελφος του Κώστας να είναι μαζί με την Άσπα, θα του σφυρίξει στο αυτί, ότι η γυναίκα του είχε ερωτική σχέση με τον Στεφανή, για αρκετό καιρό. Το κυριότερο πίσω από πλάτη του. Αφού τον έκανε μπουρλότο, ο Κώστας πηγαίνει σπίτι και βρίσκει την Άσπα, και εκεί γίνεται ο κακός χαμός.

Φωνές και όχι μόνο. Θα την χτυπήσει πολύ άσχημα, και αυτό θα είναι και το σημείο χωρίς επιστροφή για την Άσπα. (Απίστευτες σκηνές θα δούμε, που θα μας καθηλώσουν)

Θα φύγει από το σπίτι τους. Θα βρει τον Άγγελο και θα την οδηγήσει στην αστυνομία για να υποβάλει μήνυση με μάρτυρα τον ίδιο.

Μόλις το μαθαίνει ο Κώστας για να την εκδικηθεί πηγαίνει στην Βασιλική και της λέει για την σχέση Στεφανή και Άσπας. Άλλος χαμός εκεί.

Ο Κώστας ζητάει από την Στέλλα να γίνει δικηγόρος του, κάτι που θα δεχτεί. Στην συνέχεια θα πιέσουν την Άσπα να μην συνεχίσει με την μήνυση, αλλά αυτό θα την εξοργίσει ακόμα περισσότερο. Τελικά οι εντάσεις θα ανέβουν τόσο πολύ που η Άσπα φοβάται για την ζωή της.

Δεν θα κάνει πίσω και ο Κώστας θα τιμωρηθεί όπως του αξίζει.

Τελικά θα κάνουν κακό στην Άσπα;

 

Πηγή.sports365.gr

Themakriti

Η ομάδα του themakriti σας φέρνει καθημερινά όλες τις τελευταίες έγκυρες ειδήσεις

Αφήστε το σχόλιο σας

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Με την αποστολή του email σας αποδέχεστε τους Όρους & Προϋποθέσεις καθώς και την Πολιτική Απορρήτου του Themakriti.gr