Σασμός spoiler: Η Αργυρώ δέχεται να συναντήσει τον Αστέρη και εκείνος καταρρέει στην αγκαλιά της

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Το ζευγάρι που αγάπησες όσο κανένα και πάλι μαζί αλλά αυτή τη φορά όχι στην Κρήτη αλλά στα Γιάννενα. Αργυρώ και Αστέρης θα συναντηθούν και οι σκηνές θα είναι πολύ δυνατές.

Σε ένα από τα επεισόδια της ερχόμενης εβδομάδας και αφού θα δούμε την πανηγυρική αθώωση του Αστέρη, εκείνος θα προβεί σε μια κίνηση που φέρει ταραχή στη ζωή της.

Η Αργυρώ έχει επιστρέψει στα Γιάννενα, όπου έχει χτίσει μια νέα οικογένεια, αλλά η ζωή της δεν είναι ανέφελη. Η Μαρίνα προσπαθεί να την πείσει να μην κάνει έφεση, αλλά εκείνη είναι ανένδοτη. Ο Αστέρης προσεγγίζει τον Άγγελο, προσπαθώντας να τα βρει μαζί του. Θα τα καταφέρει; Η Ντίνα παρακολουθεί τις κινήσεις του Γεράσιμου. Τι θα μπορέσει να ανακαλύψει εναντίον του; Ο Καραπάνος αποκαλύπτει στη Στέλλα κάτι για τον γιό του, που θα τη σοκάρει…

Στο μεταξύ, η Βασιλική καταφέρνει να ξαναβρεί δουλειά, την ίδια ώρα που ο Μαθιός την πιέζει να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Μία αποκάλυψη στο καφενείο θα αφήσει τους πάντες με το στόμα ανοιχτό, την ίδια στιγμή που ο Αστέρης προβαίνει σε μία κίνηση, που αναμένεται να φέρει αναταράξεις στις ζωές όλων τους…

Τι θα κάνει;

Θα πάει να τη βρει στα Γιάννενα. Θα κινήσει γη και ουρανό αλλά θα τη βρει, εκείνη θα δεχτεί να τον συναντήσει μετά από περίπου δυο χρόνια με τον Αστέρη να καταρρέει να αγκαλιά της. Εκείνη όμως δεν θα λυγίσει. Θα του ανακοινώσει πως έχει πλέον φτιάξει τη ζωή της και έχει γίνει μητέρα.

Ο Αστέρης χάνει τον κόσμο όμως δεν θα σταματήσει εκεί!

ΠΗΓΗ: gossip-tv.gr

Themakriti

Η ομάδα του themakriti σας φέρνει καθημερινά όλες τις τελευταίες έγκυρες ειδήσεις

Αφήστε το σχόλιο σας

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Με την αποστολή του email σας αποδέχεστε τους Όρους & Προϋποθέσεις καθώς και την Πολιτική Απορρήτου του Themakriti.gr