Πατέρας για τρίτη φορά έγινε ο Σταμάτης Γονίδης

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Πατέρας για τρίτη φορά έγινε ο Σταμάτης Γονίδης αφού η Κατερίνα Κουργιουξίδου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, το οποίο όπως αποκάλυψε ο γνωστός τραγουδιστής μιλώντας στη Ναταλία Γερμανού και την εκπομπή της Καλύτερα δε γίνεται!, είναι ολόιδιο αυτός.

«Γεννήθηκε και την ημέρα της Παναγίας, έχει και το όνομα της Παναγίας, το ένα από τα δύο που έχει, Μαρία Ελένη, Μαριαλένα. Είμαι απλά πολύ χαρούμενος, και αισθάνομαι σαν να ξαναγίνομαι νέος, σαν να ξαναγίνομαι παιδί. Βεβαίως και ήμουν στο μαιευτήριο. Περίμενα παραδοσιακά. Ήθελα να γίνει όπως γίνεται πάντα», είπε ο Σταμάτης Γονίδης και συνέχισε: «Γέννησε φυσιολογικά, 3.650. Μου μοιάζει πάρα πολύ, μόνο τα χείλη είναι της μητέρας του, το λένε όλοι, μου μοιάζει πάρα πολύ. Η Κατερίνα είναι πολύ ευτυχισμένη. Και εκείνη βλέπει ότι μου μοιάζει. Αυτό το παιδί και πιάστηκε καιρό καραντίνας και γεννήθηκε καιρό καραντίνας. Κοίτα τι εποχές ζούμε, μέσα σε όλο αυτό βγήκε κάτι πολύ όμορφο. σε κάτι τέτοια να είναι γούρικο και να φέρει εξαφανίσει τον ιό αυτή η γέννηση».

Όσο για το πρώτο πράγμα που θα κάνει μόλις έρθει το βρέφος στο σπίτι είπε: «Βασικά το δωμάτιό της έχει γίνει σουίτα. Κόβω και το τσιγάρο μόλις έρθει το μωρό στο σπίτι γιατί θέλω να ξεκινήσω κάπως έτσι».

Themakriti

Η ομάδα του themakriti σας φέρνει καθημερινά όλες τις τελευταίες έγκυρες ειδήσεις

Αφήστε το σχόλιο σας

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Με την αποστολή του email σας αποδέχεστε τους Όρους & Προϋποθέσεις καθώς και την Πολιτική Απορρήτου του Themakriti.gr