Η Ναταλία Γερμανού για τον Κώστα Τσουρό: “Με στεναχώρησε”

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Η Ναταλία Γερμανού μίλησε για την Ελένη Μενεγάκη, αλλά και για τον ανταγωνισμό

Λίγες ώρες μετά την πρεμιέρα του “Καλύτερα δε Γίνεται”, η Ναταλία Γερμανού μίλησε στην κάμερα του “Χαμογέλα και πάλι” και αναφέρθηκε στην Ελένη Μενεγάκη, τον ανταγωνισμό, αλλά και για τον Κώστα Τσουρό, ο οποίος αποχώρησε από την εκπομπή της.

Συγκεκριμένα, η ίδια αναφέρθηκε στην πρεμιέρα της, λέγοντας: “Είχα άγχος στην πρεμιέρα. Σε κάθε πρεμιέρα έχω άγχος. Ο Δημήτρης Πανόπουλος ήρθε, ο Κώστας Τσουρός έφυγε, αλλά πάντα χαιρόμαστε όταν κάποιοι πάνε καλά εκεί που είναι και ξέρω ότι είναι καλά εκεί που πήγε. Ήμουν η πρώτη που μου είπε ότι θα φύγει, από τον Απρίλιο το συζητούσαμε. Με στεναχώρησε που θα έχανα έναν πολύτιμο συνεργάτη, αλλά όταν αγαπάς κάποιον τον αφήνεις να πετάξει. Ο Δημήτρης Πανόπουλος είναι εξαιρετικός και είναι πολύ ευχάριστη έκπληξη το πόσο γρήγορα προσαρμόστηκε στην ψυχαγωγία”.

Όσον αφορά τον ανταγωνισμό, η παρουσιάστρια δήλωσε: “Ο συναγωνισμός κάνει καλό σε όλους μας, μας ωθεί στο να κάνουμε καλύτερα τη δουλειά μας. Η Μαρία Ηλιάκη και η Κατερίνα Καραβάτου είναι φίλες μου. Η Ελένη Μενεγάκη κάνει μια πολυαναμενόμενη επιστροφή. Είναι ξεκάθαρα η νούμερο ένα παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης”.

έλος, σε ερώτηση για τα προσωπικά της, η Ναταλία Γερμανού απάντησε ότι: “Κάθε φορά που μιλάω για το σύντροφό μου λέω άλλο όνομα, και άλλο επάγγελμα. Η ευτυχία μου δεν εξαρτάται από την ύπαρξη ενός συντρόφου. Στην παρούσα φάση είμαι καλά, γιατί είμαι υγιής και έχω μια καλή δουλειά”.

Πηγη: yupiii.gr

 

Themakriti

Η ομάδα του themakriti σας φέρνει καθημερινά όλες τις τελευταίες έγκυρες ειδήσεις

Αφήστε το σχόλιο σας

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Με την αποστολή του email σας αποδέχεστε τους Όρους & Προϋποθέσεις καθώς και την Πολιτική Απορρήτου του Themakriti.gr