Μια τελείως ασυνήθιστη επέμβαση ναυαγοσώστη στα Χανιά (pics)

Κυριακή μεσημέρι και με την θερμοκρασία στα ύψη, η παραλία της Κυανής ακτής πριν από τις Καλύβες ήταν κατάμεστη από λουόμενους.

Και μπορεί οι καιρικές συνθήκες να ήταν πολύ καλές, αλλά όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα οι ναυαγοσώστες ήταν σε πλήρη εγρήγορση.

Στον ναυαγοσωστικό πύργο 2 είχε βάρδια ο Αντώνης Πανηγυράκης, ο οποίος ξαφνικά είδε κάτι περίεργο μέσα στην θάλασσα και σε απόσταση περίπου 200 μέτρων.

Αμέσως πήρε την σανίδα και βούτηξε, ενώ μόλις έφτασε στο σημείο διαπίστωσε πως επέπλεε ένα….γεράκι το οποίο από άγνωστο λόγο είχε πέσει μέσα στο νερό και δεν μπορούσε να πετάξει, όπως αναφέρει το flashnews.gr.

Ο κ.Πανηγυράκης το έβγαλε στην ακτή και ενημέρωσε το δασαρχείο για να παραληφθεί και να εξεταστεί για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και αν χρειαστεί να μεταφερθεί σε ειδικό κέντρο για θεραπεία.

Themakriti

Η ομάδα του themakriti σας φέρνει καθημερινά όλες τις τελευταίες έγκυρες ειδήσεις

Αφήστε το σχόλιο σας

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Με την αποστολή του email σας αποδέχεστε τους Όρους & Προϋποθέσεις καθώς και την Πολιτική Απορρήτου του Themakriti.gr