Μαραντόνα : Ήταν σαν να αγγίζω τον ουρανό – Ναι, θα έβαζα στην ταφόπλακά μου «Ευχαριστώ την μπάλα»

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Την επιγραφή που θα ήθελε να γραφεί στον τάφο του είχε αποκαλύψει σε μία «αυτό-συνέντευξη» πριν χρόνια ο θρύλος του ποδοσφαίρου, Ντιέγκο Μαραντόνα, ο οποίος άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή προδομένος από την καρδιά του σε ηλικία 60 ετών.

Συγκεκριμένα στην ερώτηση για το αν θα έγραφε κάτι στο τάφο του, ο Μαραντόνα είχε απαντήσει:

«Eυχαριστώ που έπαιξα ποδόσφαιρο, γιατί είναι το άθλημα που μου έδωσε τη μεγαλύτερη χαρά και ελευθερία, είναι σαν να αγγίζω τον ουρανό με τα χέρια μου. Ευχαριστώ την μπάλα. Ναι, θα έβαζα στην ταφόπλακα: «Ευχαριστώ την μπάλα”.»

Ο Μαραντόνα μάλιστα είχε μιλήσει για το ιδανικό τέλος του, το οποίος θα ήταν «το να γερνάει μαζί με τα εγγόνια του».

Δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν έγινε καθώς ο θάνατος τον βρήκε μόνο, μακριά από την οικογένειά του, όπως αναφέρει το in.gr.

Η ιστοσελίδα της εφημερίδας Clarin, που μετέδωσε πρώτο το τραγικό νέο του θανάτου του Ντιέγκο Μαραντόνα, σε αποκλειστικό της δημοσίευμα αποκαλύπτει τις τελευταίες στιγμές του μύθου του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Όπως αναφέρει, ο Μαραντόνα ήταν μόνος και δεν είχε μπορέσει να δει τα παιδιά του ούτε στα γενέθλιά του στο τέλος του Οκτωβρίου, ενώ του έλειπε πολύ η μητέρα του που του είχε φύγει από τη ζωή κι αυτό τον είχε ρίξει πολύ ψυχολογικά.

Άλλωστε στην τελευταία του συνέντευξη στην Clarin, με αφορμή τα γενέθλιά του είχε δηλώσει πως «μετανιώνω που δεν είχα κοντά μου τους γονείς μου. Πάντα έκανα αυτή την ευχή, να είχα μια ακόμα ημέρα με την Τότα (σ.σ. η μητέρα του). Αλλά ξέρω πως από τον παράδεισο θα είναι υπερήφανη για εμένα και πως ήταν χαρούμενη».

Τα λόγια αυτά σοκάρουν, όπως και το γεγονός ότι πλέον ο Μαραντόνα δεν θα στεναχωριέται για τη μητέρα του. Σήμερα ο Goat πήγε κοντά της. Για πάντα.

Δείτε τι είχε πει ο ίδιος στην «αυτο-συνέντευξη» του:

Themakriti

Η ομάδα του themakriti σας φέρνει καθημερινά όλες τις τελευταίες έγκυρες ειδήσεις

Αφήστε το σχόλιο σας

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Με την αποστολή του email σας αποδέχεστε τους Όρους & Προϋποθέσεις καθώς και την Πολιτική Απορρήτου του Themakriti.gr