Κρήτη: Νεκρός από «φίλια πυρά» σε γλέντι ο 32χρονος – Παραδόθηκε ο δράστης

Οι μπαλωθιές κατέληξαν σε τραγωδία

Νεκρός έπεσε άντρας 32 ετών στο Οροπέδιο του Καθαρού στην Κριτσά από «φίλια» σφαίρα πυροβόλου όπλου κατά τη διάρκεια γλεντιού σε μαντρί.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, οι κτηνοτρόφοι μαζεύτηκαν για να βοηθήσουν στην κουρά των προβάτων που γίνεται αυτές τις μέρες. Το απόγευμα, αφού τελείωσε η κουρά, ξεκίνησε το γλέντι με πολύ ποτό, όπως συνηθίζεται. Μαζί με το ποτό βγήκαν και τα κουμπούρια, με αποτέλεσμα μια σφαίρα από λάθος χειρισμό του όπλου να βρει στο στήθος τον 32χρονο, σκοτώνοντας τον ακαριαία.

Ο άτυχος πατέρας ενός παιδιού μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Ο δράστης, ο οποίος είναι μπατζανάκης του θύματος, αργά χθες βράδυ παραδόθηκε στην Αστυνομία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είναι σε κατάσταση σοκ.

 

ΠΗΓΗ: cretaone.gr

Themakriti

Η ομάδα του themakriti σας φέρνει καθημερινά όλες τις τελευταίες έγκυρες ειδήσεις

Αφήστε το σχόλιο σας

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Με την αποστολή του email σας αποδέχεστε τους Όρους & Προϋποθέσεις καθώς και την Πολιτική Απορρήτου του Themakriti.gr