Τρίτη 05/12/2023

Ακόμα μια ύψιστη τιμητική διάκριση από τον συμπολίτη μας Μανώλη Λιοδάκη του Στυλιανού, τακτικό καθηγητή ορθοπαιδικής στην Ιατρική Σχολή ττου Πανεπιστημίου του Ανόβερου. Επιλέχθηκε από το περιοδικό FOCUS ως «Κορυφαίος Ιατρός Της Γερμανίας για το έτος 2021» (σε ηλικία μόλις 38 ετών).

Ο Μανώλης Λιοδάκης διαθέτει στη φαρέτρα ποολλές διακρίσεις. Αποφοίτησε πρώτος στην τάξη των αριστούχων από το Πανεπιστήμιο Αθηνών, εξελέγη ως ο νεώτερος καθηγητής στα 29 του στην Ιατρική Σχολή του Ανόβερο. με ειδικότητα την Ορθοπαιδική και Τραυματολογία και εξειδίκευση στην αρθροπλαστική και την επιμήκυνση οστών από το Πανεπιστήμιο του MacGiil του Καναδά.

Έχει master στη Διοίκηση Νοσοκομείων από το Πανεπιστήμιο του Βερολίνου, Διδακτορική διαριβή, υφηγεσία και μερικές εκατοντάδες εργασιών σε διεθνή επιστημονική περιοδικά και διεθνή επιστημονικά συνέδρια.

Πάνω απ’ όλα όμως διακρίνεται για την απλότητά του και την αγάπη του να υπηρετεί ανιδιοτελώς το ανθρωπιστικό του έργο: να σώζει ζωές και να βελτιώνει την ποιότητα της ζωής τους.

Δικαίως οι γονείς του ο Στέλιος Λιοδάκης, ομότιμος καθηγητής του Ε.Μ.Π. και η Ελένη Λιοδάκη – Κρεβατσούλη αισθάνονται υπερήφανοι για αυτόν.

Αγαπητέ Μανώλη σου εύχομαι πάντα επιτυχίες και να βάλεις στόχο την επιστροφή σου στα πάτρια εδάφη που έχουμε ανάγκη από την ανιδιοτελή σου προσφορά.

 

Ο θείος σου Μανώλης Κρεβατσούλης

Themakriti

Η ομάδα του themakriti σας φέρνει καθημερινά όλες τις τελευταίες έγκυρες ειδήσεις

Αφήστε το σχόλιο σας

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Με την αποστολή του email σας αποδέχεστε τους Όρους & Προϋποθέσεις καθώς και την Πολιτική Απορρήτου του Themakriti.gr

ΕΞΥΠΝΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΜΑΣ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ