Δευτέρα 22/07/2024

Ήρθαν φωνητικές και βίντεο κλήσεις στο Twitter

Πρόκειται για κάτι που προετοιμαζόταν εδώ και καιρό

Μία χρήσιμη λειτουργία απέκτησε το Twitter, καθώς από δω και πέρα οι χρήστες μπορούν πλέον να πραγματοποιήσουν φωνητικές και βίντεο κλήσεις.

Η διάθεση των κλήσεων θα γίνει σταδιακά ξεκινώντας από σήμερα, με τους χρήστες που έχουν επιλεγεί για το πρώτο κύμα να λαμβάνουν μια ειδοποίηση που γράφει χαρακτηριστικά: «Audio and video calls are here!» Φυσικά, οι κλήσεις φιλοξενούνται στο μενού των μηνυμάτων του X. Μέσα στη συζήτηση με κάποιον άλλο χρήστη, υπάρχει πλέον ένα σχετικό εικονίδιο στην πάνω δεξιά γωνιά που επιτρέπει την έναρξη μιας κλήσης.

Αξίζει να σημειωθεί πως αν κάποιος δεν επιθυμεί να λαμβάνει κλήσεις, μπορεί να απενεργοποιήσει εξ ολοκλήρου το χαρακτηριστικό, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα φιλτραρίσματος, για να επιτρέπονται μόνο οι εισερχόμενες κλήσεις από άτομα που ακολουθείτε, verified χρήστες ή άτομα που έχετε στις επαφές σας.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στην πλατφόρμα, ο Elon Musk, τόνισε πως πρόκειται για μια πρώιμη έκδοση, πράγμα που σημαίνει ότι παρασκηνιακά η εταιρία συνεχίζει τη δουλειά για να βελτιώσει ακόμη περισσότερο την εμπειρία των χρηστών.

 

Για την ιστορία, οι κλήσεις είναι κάτι που είχε υποσχεθεί εδώ και καιρό ο Musk, ο οποίος έχει δηλώσει πολλές φορές στο παρελθόν του πως ο στόχος του με την εξαγορά του Twitter ήταν και είναι να το μετατρέψει στο X, στην εφαρμογή των πάντων. Προφανώς, η προσθήκη των κλήσεων είναι ένα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση.

Themakriti

Η ομάδα του themakriti σας φέρνει καθημερινά όλες τις τελευταίες έγκυρες ειδήσεις

Αφήστε το σχόλιο σας

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Με την αποστολή του email σας αποδέχεστε τους Όρους & Προϋποθέσεις καθώς και την Πολιτική Απορρήτου του Themakriti.gr

ΕΞΥΠΝΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΜΑΣ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ