Ηράκλειο: Το πρώτο ξενοδοχείο με σταθμό φόρτισης ηλεκτρικού αυτοκινήτου

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Πλέον, έξω από το ξενοδοχείο Iraklion-hotel στην οδό Καλοκαιρινού οι οδηγοί ηλεκτροκίνητων μπορούν να φορτίζουν τα οχήματά τους σε ειδικά διαμορφωμένο σταθμό.

Το ξενοδοχείο ανταποκρινόμενο άμεσα στις εξελίξεις της αγοράς, στέκεται δίπλα στους αυτοκινητιστές που επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν ηλεκτροκίνητα, προσφέροντας δωρεάν ηλεκτρική ενέργεια για τα οχήματά τους.

Τα Ηλεκτρικά και Υβριδικά οχήματα, διευρύνουν διαρκώς το μερίδιό τους στην παγκόσμια αλλά και στην ελληνική αγορά, συμβάλλοντας στην μείωση των ρύπων και την εξοικονόμηση ενέργειας.

Ο νέος σταθμός είναι διαθέσιμος προς χρήση όλο το 24ωρο. Στο σταθμό φόρτισης υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες χρήση, καθώς επίσης και σημαντικές ενδείξεις του φορτιστή, με στόχο την ασφαλή φόρτιση των ηλεκτρικών οχημάτων, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ξενοδοχείου:

“Απολαύσετε τη διαμονή σας. Φορτίστε το αυτοκίνητό σας.
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι πριν από λίγες ημέρες ολοκληρώθηκε η διαδικασία εγκατάστασης φορτιστή ηλεκτρικού αυτοκινήτου στο ξενοδοχείο μας. Τώρα θα μπορείτε να απολαύσετε τη διαμονή σας στο ξενοδοχείο, ενώ το αυτοκίνητό σας θα αποκτήσει ενέργεια για να πάει στον επόμενο προορισμό σας.
💡 Το μοναδικό ξενοδοχείο στην πόλη με σταθμό φόρτισης ηλεκτρικού αυτοκινήτου.”

Themakriti

Η ομάδα του themakriti σας φέρνει καθημερινά όλες τις τελευταίες έγκυρες ειδήσεις

Αφήστε το σχόλιο σας

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Με την αποστολή του email σας αποδέχεστε τους Όρους & Προϋποθέσεις καθώς και την Πολιτική Απορρήτου του Themakriti.gr