Ηράκλειο: Διαρρήκτες «μπήκαν»… με τη σειρά σε σπίτια καλεσμένων σε γάμο

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Μεγάλη αναστάτωση το βράδυ του Σαββάτου σε γάμο στα Πεζά Πεδιάδος, στο Ηράκλειο, καθώς οι καλεσμένοι αναγκάστηκαν να φύγουν... όπως όπως όταν έμαθαν ότι διαρρήκτες τους «άνοιξαν» τα σπίτια.

Όλα κυλούσαν ομαλά στο γλέντι του γάμου μέχρι την ώρα που ειδοποιήθηκαν κάποιοι καλεσμένοι πως διαρρήκτες έκαναν «επιδρομή» στα σπίτια καλεσμένων αλλά και των συγγενών της νύφης, γνωρίζοντας ότι απουσίαζαν εκείνη την ώρα για το γλέντι κι έτσι μπορούσαν ανενόχλητοι να σηκώσουν μέσα από τα σπίτια από χρυσαφικά μέχρι και κειμήλια.

Οι «γνωστές» διαρρήξεις είναι συνολικά σε πέντε σπίτια, δύο στο χωριό Κελιά και τρία στις Αγίες Παρασκιές, ενώ οι ιδιοκτήτες τους ήταν καλεσμένοι στο γάμο. Στο κέντρο όπου διεξαγόταν το γλέντι του γάμου προκλήθηκε αναστάτωση με τους καλεσμένους να φεύγουν έντρομοι, για να διαπιστώσουν αν η πληροφορία ήταν αληθινή. Επιστρέφοντας διαπίστωσαν την «επιδρομή» στις κατοικίες τους.

Ένα από τα σπίτια που «άνοιξαν» ανήκει στην ξαδέρφη της νύφης. Όπως δήλωσε στο neakriti.gr, γνώριζαν την απουσία της και βρήκαν την ευκαιρία να μπουν στο σπίτι της κλέβοντας κοσμήματα δικά της, της μητέρας της και αλλά τιμαλφή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δύο άγνωστοι άνδρες κινούνταν «ύποπτα» στο χωριό των Αγιών Παρασκιών και εθεάθησαν να φεύγουν με ταξί, λίγο πριν γίνει γνωστό το περιστατικό.

Εντύπωση προκαλεί το πώς δύο άγνωστοι μπορεί να γνώριζαν ποιοι ήταν οι καλεσμένοι στο γάμο, και έτσι δεν αποκλείεται οι έρευνες να κινηθούν και γύρω από πρόσωπα που είχαν γνώση λεπτομερειών γύρω από την τέλεση του μυστηρίου.

Πάντως, οι διαρρήκτες δεν μπήκαν στο σπίτι των νιόπαντρων, ενώ το γλέντι συνεχίστηκε μέχρι το πρωί.

Themakriti

Η ομάδα του themakriti σας φέρνει καθημερινά όλες τις τελευταίες έγκυρες ειδήσεις

Αφήστε το σχόλιο σας

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Με την αποστολή του email σας αποδέχεστε τους Όρους & Προϋποθέσεις καθώς και την Πολιτική Απορρήτου του Themakriti.gr