Οι αρχές στο Ηράκλειο ερευνούν μια σοκαριστική υπόθεση φρικτής κακοποίησης 3χρονου παιδιού.
Ειδικότερα, την Κυριακή, ένα 3χρονο αγοράκι μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του ΠΑΓΝΗ, φέροντας σοβαρά τραύματα και δίνοντας μάχη για τη ζωή του.
Στο παιδάκι έγινε κρανιεκτομή για να αντιμετωπιστούν οι βαριές κακώσεις στον εγκέφαλό του και παραμένει διασωληνωμένο στην μονάδα εντατικής θεραπείας παίδων. Παράλληλα φέρει και παλιότερα τραύματα στα χέρια του και αλλού, κάτι που σύμφωνα με αστυνομικές πηγές δείχνει ότι το παιδάκι υφίστατο κακοποίηση εδώ και καιρό.
Η 26χρονη μητέρα του παιδιού και ο 44χρονος σύντροφός της συνελήφθησαν, ενώ αντιμετωπίζουν κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας.
Το χρονικό
Το περιστατικό αποκαλύφθηκε όταν μία γειτόνισσα, ακούγοντας φωνές στο σπίτι του ζευγαριού, ειδοποίησε το ΕΚΑΒ. Το πλήρωμα εντόπισε το παιδί σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση λόγω των τραυμάτων από την κακοποίηση. Ο γιατρός ενημέρωσε την αστυνομία, που προχώρησε άμεσα στη σύλληψη της μητέρας και του συντρόφου της.