ΠΑΤΡΑ:«Η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε πολύ άσχημη φήμη στο ερωτικό κομμάτι» – Έξαλλη η Φαίη Σκορδά

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Όταν κάνεις και μια σχέση στην Πάτρα και έχει πάει η άλλη με 80... ρε φίλε δε γίνεται να μην το μάθεις!"

Για την σχέση που είχε με την Ρούλα Πισπιρίγκου πριν αυτή παντρευτεί τον Μάνο Δασκαλάκη, μίλησε πρώην φίλος της στο Πρωινό. Ο ίδιος έκανε κάποιες προσωπικές αποκαλύψεις που ενόχλησαν έντονα την Φαίη Σκορδά.

«Κάτι είχα κάνει κι εγώ, ναι! Πριν τη σχέση της με τον Μάνο αλλά τα είχε με άλλους και τότε. Το έκανε συνέχεια η Ρούλα αυτό! Ε, στην αρχή ήθελε σχέση αλλά εγώ είχα καταλάβει ότι παίζει μπάλα με όλους και απλά το είδα σε τέτοια φάση εγώ, δεν το συνέχισα.

Η ερωτική ζωή της Ρούλας ήταν αυξημένη πολύ. Ο Μάνος ήταν ένα παιδί, πώς να το πω, χαζό, μαμούχαλο έτσι! Όπως τα βλέπεις τα βίντεο που περπατάει, έτσι! Ένα χαμένο πράγμα! Όταν κάνεις και μια σχέση στην Πάτρα και έχει πάει η άλλη με 80… ρε φίλε δε γίνεται να μην το μάθεις!

Γενικά στην Πάτρα είχε πολύ άσχημη φήμη επάνω στο ερωτικό κομμάτι. Τώρα ο Μάνος πως τα έφτιαξε μαζί της, δεν ξέρω…», είπε ο πρώην φίλος της.

Η Φαίη Σκορδά έγινε έξαλλη με αυτά που άκουγε και είπε σε έντονο ύφος: «Αλήθεια τώρα; Δεν θα κατηγορήσουμε μια γυναίκα για τις σχέσεις που είχε. Να κατηγορήσουμε τότε και τους άντρες».

Themakriti

Η ομάδα του themakriti σας φέρνει καθημερινά όλες τις τελευταίες έγκυρες ειδήσεις

Αφήστε το σχόλιο σας

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Με την αποστολή του email σας αποδέχεστε τους Όρους & Προϋποθέσεις καθώς και την Πολιτική Απορρήτου του Themakriti.gr