Σάββατο 15/06/2024

Φάρμα: «Πάγωσαν» οι παίκτες όταν έμαθαν για την καταστροφή στη Θεσσαλία

«Δεν έμεινε τίποτα ε;» - Απελπισμένος ο Νίκος Παλάντζας

Για την κακοκαιρία Daniel και τις καταστροφές που σημειώθηκαν στη Θεσσαλία ενημερώθηκαν στο επεισόδιο της «Φάρμας» του Star που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης (3/10) οι παίκτες και «πάγωσαν».

Ο παρουσιαστής Λεωνίδας Κουτσούπουλος είπε θέλοντας να εξηγεί στους συμμετέχοντας στο ριάλιτι τι έχει συμβεί στον έξω κόσμο: «Πριν ξεκινήσουμε με τα δικά μας, τα της φάρμας, πρέπει να κάνουμε μία αναφορά σε κάτι, γιατί υπάρχουν και άνθρωποι, οι οποίοι είναι από τον θεσσαλικό κάμπο. Πρέπει να γνωρίζετε ότι λόγω πολύ έντονων καιρικών φαινομένων η περιοχή συνολικά έχει πληγεί. Έχει πολλές καταστροφές σε υποδομές και δυστυχώς κάποιες ανθρώπινες απώλειες».

«Έχουμε επικοινωνήσει με τους δικούς σας ανθρώπους. Είναι όλοι πολύ καλά στην υγεία τους, όσο καλά μπορεί να είναι κάποιος από αυτό που έχει συμβεί εκεί. Όλοι επηρεαζόμαστε» συμπλήρωσε.

«Εμάς πνίγηκαν πρόβατα; Τα χωράφια είναι γεμάτα νερό; Καταστράφηκαν δηλαδή τα πάντα;» ρώτησε ο Νίκος Παλαντζάς

Ο παίκτης Νίκος Παλάντζας επικοινώνησε με την οικογένειά του, που βρίσκεται τη Θεσσαλία και ρωτούσε φανερά λυπημένος: «Εμάς πνίγηκαν πρόβατα; Τα χωράφια είναι γεμάτα νερό; Καταστράφηκαν δηλαδή τα πάντα; Δεν έμεινε τίποτα;».

Όταν άκουσε τον συνεργάτη του στα χωράφια να κλαίει με λυγμούς, τότε ο 43χρονος κτηνοτρόφος του είπε: «Να σηκωθώ να φύγω, ρε φίλε, εάν είναι έτσι».

«Έγιναν όλα αυτά, ρε παιδιά; Δεν έμεινε τίποτα ε;», ρώτησε ο Νίκος. «Όταν πήρα την απόφαση για να έρθω στη Φάρμα, έφυγα με κρύα καρδιά. Ήθελε ο τόπος ο δικός μας έναν νέο άνθρωπο να δείξει τι σημαίνει επαρχία. Δεν ξέρω αν θα κερδίσω, πάντως το παράδειγμα το δίνω, το μήνυμα το στέλνω στους ανθρώπους» συμπλήρωσε ο παίκτης.

Themakriti

Η ομάδα του themakriti σας φέρνει καθημερινά όλες τις τελευταίες έγκυρες ειδήσεις

Αφήστε το σχόλιο σας

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Με την αποστολή του email σας αποδέχεστε τους Όρους & Προϋποθέσεις καθώς και την Πολιτική Απορρήτου του Themakriti.gr

ΕΞΥΠΝΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΜΑΣ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ