Εξορμήσεις κλιμακίου του ΚΚΕ ενόψει της σημερινής απεργιακής κινητοποιήσης

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Με εξορμήσεις σε χώρους δουλειάς και πλατύ άνοιγμα η Κ.Ο Ηρακλείου του ΚΚΕ απευθύνεται στους εργαζόμενους για μαχητική απάντηση μπροστά στη σημερινή απεργία Πέμπτη 26 Νοεμβρίου. Ανάμεσα στους χώρους που πραγματοποιήθηκαν περιοδείες με το κάλεσμα του Κόμματος για lockdown στην αντεργατική και αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης ήταν οι εξής:

Τρίτη 24 Νοεμβρίου
· Κλιμάκιο του ΚΚΕ, με επικεφαλής το Σάββα Βασιλειάδη, γραμματέα της Ε.Π Κρήτης και μέλος της Κ.Ε του ΚΚΕ, πραγματοποίησε περιοδεία στην Ανακύκλωση, στη ΒΙΠΕ.
· Κλιμάκιο του ΚΚΕ, με επικεφαλής τη Νικολέττα Χριστοδουλοπούλου, γραμματέα της Τ.Ε Ηρακλείου του ΚΚΕ, πραγματοποίησε περιοδεία στα Σ/Μ Χαλκιαδάκης Max, Βασιλόπουλος και Lidl, στην Αλικαρνασσό.
· Κλιμάκιο του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Αντρέα Κοκοσάλη, μέλος του Γ.Π Κρήτης του ΚΚΕ, πραγματοποίησε περιοδεία στα Πλαστικά Κρήτης, στη ΒΙΠΕ.
· Κλιμάκιο του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Γιάννη Ξημεράκη, μέλος της Τ.Ε Ηρακλείου του ΚΚΕ, πραγματοποίησε περιοδεία στη Megaplast, στη ΒΙΠΕ.

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου
· Κλιμάκιο του ΚΚΕ, με επικεφαλής το Δημήτρη Βρύσαλη, δημοτικό σύμβουλο Ηρακλείου με τη Λαϊκή Συσπείρωση, πραγματοποίησε περιοδεία σε υπηρεσίες του δήμου Ηρακλείου.

Themakriti

Η ομάδα του themakriti σας φέρνει καθημερινά όλες τις τελευταίες έγκυρες ειδήσεις

Αφήστε το σχόλιο σας

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Με την αποστολή του email σας αποδέχεστε τους Όρους & Προϋποθέσεις καθώς και την Πολιτική Απορρήτου του Themakriti.gr