Εργοτέλης-ΑΕ Καραϊσκάκης 0-1: Τρίτη διαδοχική ήττα για τους κιτρινόμαυρους

Την τρίτη σερί ήττα του στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 γνώρισε σήμερα ο Εργοτέλης από την ΑΕ Καραϊσκάκης στο Παγκρήτιο Στάδιο με 0-1.

Η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη φαίνεται να διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος και σήμερα υπέστη μια ήττα πανομοιότυπη με αυτή απέναντι στα Χανιά.

Στα του παιχνιδιού,η ομάδα του Γιάννη Μάγγου μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και ήταν πιο απειλητική από τον Εργοτέλη έχοντας καλές στιγμές στο 7′ και στο 34′ με τον Κατσιμήτρο να σώζει τους γηπεδούχους.

Στο δεύτερο μέρος ο Εργοτέλης πατούσε καλύτερα χάνοντας μια σπουδαία ευκαιρία στο 59′ με σουτ του Μπουρσέλη,όμως η ΑΕ Καραϊσκάκης προηγήθηκε κόντρα στη ροή του αγώνα με το γκολ του Μαραθωνίτη στο 71′.

Το ματς κύλησε σε χαμηλό τέμπο στη συνέχεια με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν ένα σπουδαίο διπλό και να βάζουν φωτιά στη μάχη της κορυφής.

 

Themakriti

Η ομάδα του themakriti σας φέρνει καθημερινά όλες τις τελευταίες έγκυρες ειδήσεις

Αφήστε το σχόλιο σας

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Με την αποστολή του email σας αποδέχεστε τους Όρους & Προϋποθέσεις καθώς και την Πολιτική Απορρήτου του Themakriti.gr