Με επιτυχια πραγματοποίηθηκε η Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Αν. Κρήτης

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Με μεγάλη επιτυχία, αν και διαδικτυακά, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23-1-2021 η Γενική Συνέλευση των Αντιπροσώπων των Συλλόγων Μελών της Ομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ανατολικής Κρήτης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την συμμετοχή τους οι κκ  Αλεξάκης Γεώργιος Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης Ευρωπαϊκών & Διεθνών θεμάτων, Κώτσογλου Κυριάκος Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Τουρισμού & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης,  Στρατάκης Αριστείδης Προϊστάμενος Περιφερειακής Διεύθυνσης Τουρισμού και  ο Πρόεδρος της Συνομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος κ. Τοκούζης Παναγιώτης.

Συζητήθηκαν διεξοδικά όλα τα θέματα που απασχολούν τον Κλάδο όπως η επανεκκίνηση του Τουρισμού στην μεταcovid εποχή, η ρευστότητα των επιχειρήσεων, τα μέτρα στήριξης της Κυβέρνησης, αλλά και για τις υποχρεώσεις των μελών μας προς την Πολιτεία το αμέσως επόμενο διάστημα.

Η ηλεκτρονική τιμολόγηση, η κατηγοριοποίηση, η κατοχύρωση του Διακριτικού μας Τίτλου κ.α μονοπώλησαν την εκδήλωση.

Τέλος πραγματοποιήθηκε και κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Αγιομυργιαννάκη Μανώλη με το τυχερό φλουρί να κερδίζει το μέλος μας  «Σύλλογος Αγίου Νικολάου».

Themakriti

Η ομάδα του themakriti σας φέρνει καθημερινά όλες τις τελευταίες έγκυρες ειδήσεις

Αφήστε το σχόλιο σας

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Με την αποστολή του email σας αποδέχεστε τους Όρους & Προϋποθέσεις καθώς και την Πολιτική Απορρήτου του Themakriti.gr