Επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Έρευνας και Καινοτομίας Καθηγητή Αθ. Κυριαζή στο Πολυτεχνείο Κρήτης

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Την Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021 επισκέφθηκε το Πολυτεχνείο Κρήτης ο Γενικός Γραμματέας Έρευνας και Καινοτομίας, Καθηγητής Αθανάσιος Κυριαζής.

Στη συνάντηση αυτή πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του Σχεδιασμού της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Καινοτομίας σχετικά με την Εθνική Στρατηγική Έρευνας και Καινοτομίας για την Έξυπνη Εξειδίκευση της νέας Προγραμματικής Περιόδου 2021-2027. Η εκδήλωση ήταν υβριδική, έλαβε χώρο στο αμφιθέατρο του Κτηρίου Επιστημών στην Πολυτεχνειούπολη, ενώ παράλληλα την παρακολούθησαν με ζωντανή σύνδεση και δυνατότητα ερωτήσεων, μέλη του Πολυτεχνείου Κρήτης, του Αγρονομικού Μεσογειακού Ινστιτούτου Χανίων και του Ινστιτούτου Ελιάς Υποτροπικών Φυτών και Αμπέλου. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης έγινε επίσης παρουσίαση με θέμα την Έρευνα και Καινοτομία στο Πολυτεχνείο Κρήτης από τον Καθηγητή Μιχαήλ Ζερβάκη, Αντιπρύτανη Έρευνας και Δια Βίου Μάθησης.

Τον κ. Κυριαζή συνόδευε ο κ. Αντώνης Γυπάκης, Προϊστάμενος του Τμήματος Σχεδιασμού και Προγραμματισμού και εκπρόσωπος της ΓΓΕΚ στην Επιτροπή Παρακολούθησης του Περιφερειακού Προγράμματος της Περιφέρειας Κρήτης για την ΠΠ 2014-2020, καθώς επίσης η υπεύθυνη της Γραμματείας του κα. Β. Κατραβά.

Μετά την υβριδική εκδήλωση, ο κ. Γενικός και οι συνεργάτες του επισκέφθηκαν την Ερευνητική Ομάδα του Πολυτεχνείου Κρήτης Sense LAB, όπου ξεναγήθηκε από τον Καθηγητή Παναγιώτη Παρτσινέβελο και στη συνέχεια το Ινστιτούτο Πετρελαϊκής Έρευνας του ΙΤΕ που στεγάζεται στη Σχολή Μηχανικών Ορυκτών Πόρων, όπου ξεναγήθηκε από τον Καθηγητή του Πολυτεχνείου Κρήτης Νικόλαο Πασαδάκη, Διευθυντή του ΙΠΕ.

 

Themakriti

Η ομάδα του themakriti σας φέρνει καθημερινά όλες τις τελευταίες έγκυρες ειδήσεις

Αφήστε το σχόλιο σας

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Με την αποστολή του email σας αποδέχεστε τους Όρους & Προϋποθέσεις καθώς και την Πολιτική Απορρήτου του Themakriti.gr