Ελενα Ακρίτα για Κιμούλη: «Οταν ένας άνθρωπος τσακώνεται με τον Κιμούλη, έχει δίκιο ο άνθρωπος»

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Η Έλενα Ακρίτα -μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook- πήρε θέση υπέρ της Ζέτας Δούκα αλλά και των υπόλοιπων ηθοποιών που προχώρησαν σε καταγγελίες για κακοποιητική συμπεριφορά από τον Γιώργο Κιμούλη.

 

«Ο Κιμούλης χτες στο δελτίο του Mega δήλωσε ότι δεν θα δεχτεί τη συγγνώμη της κυρίας Δούκα: Μια συγγνώμη που έτσι κι αλλιώς δεν επρόκειτο να του ζητηθεί ποτέ. Συνεπώς, η καταγγελία παίρνει τον δρόμο της Δικαιοσύνης με μάρτυρες που θα καταθέσουν, όταν έρθει η ώρα. Και τότε θα λάμψει η αλήθεια. Γιατί θα λάμψει», επισήμανε μεταξύ άλλων η κυρία Ακρίτα, η οποία έκλεισε το κείμενό της με την ευχή «να ανοίξουν τα στόματα και στη δημοσιογραφία».

 

Ολόκληρη η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα
Παλιά λέγαμε το κλασικό «Όταν ένας άνθρωπος τσακώνεται με τον Κιμούλη έχει δίκιο ο άνθρωπος». Ο Κιμούλης είναι ένας καλός ηθοποιός. Ενίοτε και εξαιρετικός, όταν η μανιέρα του δεν τον οδηγεί σε ασφαλείς ατραπούς. Έχω συγκλονιστεί σε παράστασή του -στον Βασιλιά Λιρ συγκεκριμένα. Το ταλέντο όμως δεν νομιμοποιεί κανέναν να επιτίθεται λεκτικά ή σωματικά σε συνάδελφό του.

 

Ο Κιμούλης χτες στο δελτίο του Mega δήλωσε ότι δεν θα δεχτεί τη συγγνώμη της κυρίας Δούκα: μια συγγνώμη που έτσι κι αλλιώς δεν επρόκειτο να τού ζητηθεί ποτέ. Συνεπώς, η καταγγελία παίρνει τον δρόμο της Δικαιοσύνης με μάρτυρες που θα καταθέσουν, όταν έρθει η ώρα. Και τότε θα λάμψει η αλήθεια. Γιατί θα λάμψει. (Κι άλλος μέγας σκηνοθέτης, που δεν είναι στη ζωή, τσιμπούσε τη συνάδελφό του επί σκηνής με τέτοιο μένος που η γυναίκα πήγε κλαίγοντας σε εφημερίδα και το κατήγγειλε). Ένα τελευταίο γενικότερο σχόλιο που απαντάει στο «γιατί το θύμα το θυμήθηκε τώρα».

 

Ο λόγος είναι πως στο θέατρο υπήρχαν και υπάρχουν άνθρωποι με μεγάλη δύναμη που γκρεμίζουν καριέρες στο πεντάλεπτο κάνοντας απλώς δυο-τρία τηλεφωνήματα. Μιλάμε για ταλέντα που καταστράφηκαν μεταξύ τυρού και αχλαδιού σε μεταμεσονύκτια στέκια θιασαρχών κι επιχειρηματιών.

 

Υπήρχε, θυμάμαι, σπουδαία ηθοποιός, που έφτασε να παίζει πόκερ για να ζήσει την οικογένειά της -κι όλα αυτά γιατί το κύκλωμα τής είχε κλείσει όλες τις πόρτες. Ξέρετε πόσοι μέτριοι ηθοποιοί είχαν δουλειά χειμώνα-καλοκαίρι μόνο και μόνο γιατί τα «πήγαιναν καλά με όλους»; Κι ενίοτε έκαναν και θελήματα θιασαρχών;

 

Γι’ αυτό κάποτε το απόστημα πρέπει να σπάσει. Και στο θέατρο, αλλά και στη δημοσιογραφία, όταν με το καλό ανοίξουν κι εκεί τα στόματα.
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/ellada/elena-akrita-gia-kimoyli-talento-den-nomimopoiei-kamia-epithesi

Themakriti

Η ομάδα του themakriti σας φέρνει καθημερινά όλες τις τελευταίες έγκυρες ειδήσεις

Αφήστε το σχόλιο σας

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Με την αποστολή του email σας αποδέχεστε τους Όρους & Προϋποθέσεις καθώς και την Πολιτική Απορρήτου του Themakriti.gr