Διονύσης Σχοινάς – Καίτη Γαμπρή: Έλαβαν εξώδικο από νυχτερινό κέντρο – Τους ζητούν 60.000 ευρώ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Ο δικηγόρος του επιχειρηματία εξηγεί γιατί διαλύθηκε η συνεργασία με τον Γιώργο Μαζωνάκη

Εξώδικα κατά του Διονύση Σχοινά και κατά της συζύγου του Καίτης Γαρμπή έστειλε το νυχτερινό κέντρο όπου θα εμφανιζόνταν ο τραγουδιστής μαζί με τον Γιώργο Μαζωνάκη. Ο επιχειρηματίας ζητά από το ζευγάρι 60.000 ευρώ.

Ο δικηγόρος του επιχειρηματία του νυχτερινού κέντρου μίλησε την Τετάρτη (21/9) στην εκπομπή του Mega «MEGA Καλημέρα» και εξήγησε τον λόγο που στάλθηκε εξώδικο στον Διονύση Σχοινά αλλά και την Καίτη Γαρμπή.

Ο Νίκος Αγαπηνός, ο οποίος είναι ο δικηγόρος του επιχειρηματία του νυχτερινού κέντρου διασκέδαση που θα εμφανιζόνταν ο Διονύσης Σχοινάς με τον Γιώργο Μαζωνάκη επιβεβαίωσε ότι έχουν αποσταλεί δύο εξώδικα. «Έχουν σταλεί δύο εξώδικα ένα στον Διονύση Σχοινά και την Καίτη Γαρμπή» είπε χαρακτηριστικά.

«Κινδυνεύει να μείνει στον αέρα ολόκληρη η χειμερινή περίοδος, υπάρχουν αξιώσεις για διαφυγόντα κέρδη και αξιώσεις για αποκατάσταση ηθικής βλάβης και υπάρχει παράλληλα η προκαταβολή που έλαβε και θα πρέπει να επιστραφεί» ανέφερε ο δικηγόρος εστιάζοντας στην αποχώρηση του Διονύση Σχοινά από το σχήμα.

Μιλώντας για το εξώδικο το οποίο στάλθηκε στην Καίτη Γαρμπή ο δικηγόρος διευκρίνισε: «Παράλληλα υπάρχει η προκαταβολή που είχε λάβει στο παρελθόν η κα Γαρμπή για εμφανίσεις που δεν έλαβαν χώρα λόγω του κορονοϊού και είχε συμφωνηθεί να συμψηφιστεί με τις τωρινές εμφανίσεις του κ. Σχοινά».

Εστιάζοντας στους λόγους διάλυσης της συνεργασίας ο κος Αγαπηνός σχολίασε: «Υπήρχαν κάποιες ενστάσεις του κ. Σχοινά σε σχέση με την αφίσα για την γραμματοσειρά και τον τρόπο διατύπωσης της αφίσας. Αναβλήθηκε για τον λόγο αυτό η έναρξη, ανακατασκευάστηκε η αφίσα και ικανοποιήθηκαν πλήρως οι απαιτήσεις του κ. Σχοινά και ξαφνικά την προηγούμενη της νέας έναρξης προφασίστηκε ένα λόγο υγείας και δεν προσήλθε αναιτίως».

Themakriti

Η ομάδα του themakriti σας φέρνει καθημερινά όλες τις τελευταίες έγκυρες ειδήσεις

Αφήστε το σχόλιο σας

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Με την αποστολή του email σας αποδέχεστε τους Όρους & Προϋποθέσεις καθώς και την Πολιτική Απορρήτου του Themakriti.gr