Χανιά: Τερματοφύλακας της χρονιάς στις ΗΠΑ ο Σκουμπάκης

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Μια ασύλληπτη επιτυχία καταγράφεται για τον Δημήτρη Σκουμπάκη στο πλαίσιο της ποδοσφαιρικής χρονιάς πανεπιστημίων που “κλείνει” στις ΗΠΑ.

Ο Χανιώτης τερματοφύλακας ανακηρύχθηκε ως ο καλύτερος της σεζόν με την ομάδα των Sharks (“καρχαρίες”) του Long Island, πιστοποιώντας έτσι τις μεγάλες του ικανότητες στη θέση κάτω απ’ το δοκάρια.

Ο Σκουμπάκης που όπως είναι γνωστό έφυγε τα τελευταία χρόνια από τα Χανιά για τη Νέα Υόρκη για σπουδές και… ποδόσφαιρο και ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην ομάδα της Δόξας Παχιανών, όπως αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα του LIU, κέρδισε το βραβείο “Τερματοφύλακας της Χρονιάς”. Μάλιστα, με την ομάδα του διεκδικεί τον τίτλο της πρωταθλήτριας Αμερικής γι’ αυτή τη σεζόν.

Να σημειωθεί ότι εκτός από τον τίτλο του καλύτερου τερματοφύλακας της χρονιάς στις ΗΠΑ, ο Σκουμπάκης τελείωσε με άριστα και τη σχολή του. Με αφορμή κιόλας το τέλος των ακαδημαϊκών του υποχρεώσεων οι γονείς του παρευρέθηκαν για το λόγο αυτό στη Νέα Υόρκη, θαυμάζοντας τον από κοντά…

Ο Σκουμπάκης πήρε το βραβείο, καθώς είχε εξαιρετικές εμφανίσεις κάτω από τα δοκάρια των Sharks, δεχόμενος κάτω μέσο όρο κάτω από ένα γκολ ανά παιχνίδι. Αυτό που πλέον μένει να φανεί, είναι αν μπορεί ν’ αναδειχθεί πρωταθλητής Αμερικής με το πανεπιστήμιο του Long Island.

 

Πηγή.apokoronaslife.gr

Themakriti

Η ομάδα του themakriti σας φέρνει καθημερινά όλες τις τελευταίες έγκυρες ειδήσεις

Αφήστε το σχόλιο σας

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Με την αποστολή του email σας αποδέχεστε τους Όρους & Προϋποθέσεις καθώς και την Πολιτική Απορρήτου του Themakriti.gr