«Χαμός» με Γαρδέλη – Αρναούτογλου: «Θέλω να με σεβαστείς», «δεν μιλάω ακατανόητα»

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Ο Σταμάτης Γαρδέλης ήταν από τους καλεσμένους του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2nightShow, το βράδυ της Τρίτης (21.12.2021).

Η συζήτηση «άναψε» όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ήθελε να μιλήσουν για τις ταινίες του ’80 αλλά ο Σταμάτης Γαρδέλης «έτρεξε» στη… Φάρμα.

Ο ηθοποιός ήταν ανένδοτος και ο παρουσιαστής αντέδρασε λέγοντας: «Γιατί με πηγαίνεις στην Φάρμα και με τρέχεις Σταμάτη μου. Εγώ την Φάρμα την παρουσίασα, πριν από είκοσι χρόνια. Θέλω να γυρίσουμε 40 χρόνια πίσω. Έχεις έναν άνθρωπο που σε αγάπησε πολύ. Εγώ τις ψεύτικες τηλεοπτικές αγάπες τις έχω γραμμένες ξέρεις που. Αγαπώ γιατί μεγάλωσα μαζί σου. Μην γνωρίζοντας το παρελθόν, δεν κάνουμε τίποτα στο μέλλον… Με στενοχωρείςδεν καταλαβαίνει ο κόσμος τι εννοείς. Με στενοχωρείς γ…ο, δεν καταλαβαίνω.

Σε έφερα εδώ για συγκεκριμένο λόγο. Σου εξηγώ από την αρχή την εκτίμησή μου και τον σεβασμό μου. Μην μου γκρεμίζεις το παρελθόν… Γιατί δεν με αφήνεις, θέλω να με σεβαστείς όπως σε σέβομαι».

Από την πλευρά του, ο Σταμάτης Γαρδέλης του απάντησε: «Δεν πιστεύω ότι μιλάω ακατανόητα ούτε περίεργα. Μερικές φορές λέω πράγματα που ξεσηκώνω από έργα ή δουλειές που έχω κάνει. Μου αρέσει όλη η πορεία μου που έχω φτάσει ως εδώ, δεν αποποιούμαι τίποτα. Οι ταινίες μου είναι η προίκα μου αλλά δεν θέλω να γυρίσουμε 40 χρόνια πίσω. Το παρών, εμπεριέχει το παρελθόν. Είχα μια ποιητική φύση από πάντα. Γιατί μου το ακυρώνεις αυτό;».

Στη συνέχεια, ο Σταμάτης Γαρδέλης δήλωσε… σχεσάκιας, είπε πως, όπως και στις ταινίεςμ οδηγεί μηχανή, αλλά «όχι όπως στους ρόλους μου, δεν είναι η προέκταση του ανδρισμού μου», ενώ αναφέρθηκε και στα παιδιά του, τους γιους του, τα καμάρια του. Ο ένας είναι εικαστικός καλλιτέχνης ενώ ο άλλος ασχολείται με τις εκδόσεις στον εκδοτικό οίκο της μητέρας του. «Έχω δύο παιδιά, τον Διονύση με τον Νικόλα, με έχουν υιοθετήσει κανονικά, με συμβουλεύουν, μου λένε “πρόσεξε τι θα πεις, μίλησε απλά να καταλαβαίνουμε”».

Για την καριέρα του, ο Σταμάτης Γαρδέλης είπε πως «δεν ήταν στόχος μου τα λεφτά, αλλά η έκφρασή μου. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι φτωχός, ούτε και πλούσιος, είμαι αυτάρκης (…) Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω, θα άλλαζα κάποιες κακές συνήθειες που είχα και στεναχώρησα κάποιους ανθρώπους».

Για τη συμμετοχή του στη Φάρμα από την οποία και αποχώρησε, ο Σταμάτης Γαρδέλης τόνισε: «Είμαι εκστασιασμένος με τη Φάρμα, αλλά και λίγο απογοητευμένος γιατί δεν βγήκε τηλεοπτικά ούτε το 1% από όσα έζησα εκεί μέσα».

 

 

Themakriti

Η ομάδα του themakriti σας φέρνει καθημερινά όλες τις τελευταίες έγκυρες ειδήσεις

Αφήστε το σχόλιο σας

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Με την αποστολή του email σας αποδέχεστε τους Όρους & Προϋποθέσεις καθώς και την Πολιτική Απορρήτου του Themakriti.gr