Αποκλειστικό: Πολλαπλά κρούσματα κορονοϊού στην ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Themakriti.gr, υπάρχει μεγάλη διασπορά κρουσμάτων κορονοϊού στην ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ.

Στην κρητική ομάδα,που αγωνίζεται φέτος στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού βόλεϊ,τη Volley League, μετρούν μεγάλο αριθμό κρουσμάτων κορονοϊού με αποτέλεσμα τα προσεχή παιχνίδια της να βρίσκονται “στον αέρα” όσον αφορά τη διεξαγωγή τους,ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι τα κρούσματα αφορούν όλο το έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ,έχει ήδη αποφασιστεί από την ομάδα να ζητηθεί αναβολή για το ματς της προσεχούς Πέμπτης κόντρα στο Μύλωνα στο Ηράκλειο,ενώ πολύ πιθανό είναι το ενδεχόμενο να συμβεί το ίδιο και για το παιχνίδι κόντρα στη Σύρο το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Όσον αφορά το πρωτόκολλο και την περίπτωση αναβολής ενός αγώνα λόγω κρουσμάτων κορονοϊού,αυτό αναφέρει ότι δε δύναται να διεξαχθεί αγώνας σε περίπτωση που τα κρούσματα ξεπερνούν τα τρία,ενώ ήδη στην περίπτωση του ΟΦΗ ο αριθμός είναι πολύ μεγαλύτερος.

Όπως είναι λογικό,είναι πολύ εύκολο να υπάρξει διασπορά εντός της ομάδας, σύμφωνα και με άλλες περιπτώσεις αθλητικών ομάδων όπου έχουν εντοπιστεί κρούσματα(Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός) και πλέον η προσοχή όλων επικεντρώνεται στο να μην υπάρξουν περαιτέρω περιπέτειες εντός της ομάδας και σιγά σιγά όλοι να επανέλθουν στους κανονικούς τους ρυθμούς.

 

Themakriti

Η ομάδα του themakriti σας φέρνει καθημερινά όλες τις τελευταίες έγκυρες ειδήσεις

Αφήστε το σχόλιο σας

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Με την αποστολή του email σας αποδέχεστε τους Όρους & Προϋποθέσεις καθώς και την Πολιτική Απορρήτου του Themakriti.gr