Σάββατο 15/06/2024

Αποφασισμένος να σκοτώσει ο «Άρης», πώς έγινε το μακελειό σε ναυτιλιακή στη Γλυφάδα

«Ήρθα για να ξεκαθαρίσω τα πράγματα» ήταν τα τελευταία λόγια του Αιγύπτιου επιστάτη προτού δολοφονήσει ιδιοκτήτρια, γαμπρό και καπετάνιο σε ναυτιλιακή στη Γλυφάδα.

Αποφασισμένος να προκαλέσει μακελειό ήταν ο 76χρονος Αιγύπτιος ο οποίος μπήκε στη ναυτιλιακή European Product Carriers της οικογένειας Καρνέση, στην καρδιά της Γλυφάδας χθες το πρωί.

Ο δράστης φέρεται να είχε κλειδιά τόσο από το σπίτι στους Πεταλιούς, όσο και από τα σπίτια σε Γλυφάδα και Αθήνα, καθώς φρόντιζε τη συντήρησή τους.

Η αγάπη που είχε στην οικογένεια ήταν τόσο μεγάλη που αποφάσισε να αλλάξει θρησκεία και να βαπτιστεί Χριστιανός, με το όνομα Αριστείδης.

Ο ίδιος εισήλθε λίγο μετά τις 10:00 στη ναυτιλιακή, μπήκε στο πάρκινγκ με την κάρτα που είχε και κατόπιν ανέβηκε στον πρώτο όροφο όπου ήταν το γραφείο της Μαρίας Καρνέση.

«Ήρθα να ξεκαθαρίσω τα πράγματα» ήταν τα λόγια που είπε σε υπάλληλο της εταιρείας όταν τον ρώτησε «Άρη που πηγαίνεις;».

Σύμφωνα με πληροφορίες όταν έφθασε στο γραφείο της Καρνέση της ζήτησε να του επιτρέψει να μείνει στο σπίτι που η οικογένεια του είχε παραχωρήσει, αλλά του είχαν ζητήσει να φύγει.

Η Καρνέση φέρεται να αρνήθηκε και του ζήτησε να φύγει από το γραφείο της.

ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ

Σήκωσε την καραμπίνα και πυροβόλησε εξ επαφής την Καρνέση στο κεφάλι, κατόπιν πυροβόλησε τον γαμπρό της και στη συνέχεια τον καπετάνιο που προσπάθησε να αφοπλίσει τον δράστη.

Μόλις εκτέλεσε τους τρεις, άρχισε να ψάχνει την αδελφή της ιδιοκτήτριας, που βρισκόταν στον 2ο όροφο.

Η συνιδιοκτήτρια της ναυτιλιακής, Δέσποινα Καρνέση, η οποία απουσίαζε από το γραφείο της εκείνη την ώρα, μόλις άκουσε τους πυροβολισμούς άρχισε να τρέχει μαζί με τους υπαλλήλους για να γλιτώσει, καταφέρνοντας να βγει έξω από το κτήριο με τη βοήθεια των αστυνομικών.

Ο 76χρονος εξακολουθούσε να την αναζητά για να τη δολοφονήσει, ωστόσο δεν κατάφερε να την βρει και στη συνέχεια κατέβηκε στο υπόγειο όπου και έβαλε τέλος στη ζωή του.

 

πηγη:Dnews

Themakriti

Η ομάδα του themakriti σας φέρνει καθημερινά όλες τις τελευταίες έγκυρες ειδήσεις

Αφήστε το σχόλιο σας

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Με την αποστολή του email σας αποδέχεστε τους Όρους & Προϋποθέσεις καθώς και την Πολιτική Απορρήτου του Themakriti.gr

ΕΞΥΠΝΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΜΑΣ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ