Υλικά
- 1 1/3 φλ. τσαγιού ζάχαρη
- 8 φλ. τσαγιού νερό
- 1 1/2 φλ. τσαγιού χυμό λεμόνι
Εκτέλεση
Βήμα 1
Σε μία μικρή κατσαρόλα τοποθετήστε τη ζάχαρη και ένα φλιτζάνι του τσαγιού νερό.
Βήμα 2
Αφήστε να πάρει μία βράση και ανακατέψτε μέχρι να λιώσει η ζάχαρη.
Βήμα 3
Αφήστε να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου και μετά καλύψτε και τοποθετήστε στο ψυγείο μέχρι να κρυώσει.
Βήμα 4
Σε μία μεγάλη κανάτα τοποθετήστε το χυμό λεμονιού και το υπόλοιπο νερό.
Βήμα 5
Προσθέστε το κρύο σιρόπι και ανακατέψτε καλά.