Σάββατο 28/12/2024

Μία κλασική κινέζικη συνταγή, καυτερή και γλυκιά ταυτόχρονα:Μοσχάρι με Σάλτσα Σετσουάν

Υλικά

500 γρ. μοσχάρι λάπα σε λεπτές φέτες

2 κ.σ. Σετσουάν sauce

1 κ.σ. σόγια

1 κ.γ κορν φλαουερ

1 κ.σ. ελαιόλαδο

1 κ.σ. τζίντζερ και σκόρδο σε πάστα

1 κ.σ σόγια με λιγότερο αλάτι

1 φλ. καρότα σε λωρίδες

1/2 φλ. σέλερι σε λωρίδες

2 φρέσκα κρεμμυδάκια

1 κ.σ σησαμέλαιο

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε τη σόγια σος με το κορν φλάουερ, βάζουμε το κρέας μέσα και αφήνουμε να μαριναριστεί για περίπου 30 λεπτά.

Σοτάρουμε σε ελαιόλαδο το κρέας για περίπου 1′, μέχρι να ροδίσει και να γίνει τραγανό.

Τσιγαρίζουμε την πάστα σκόρδου και το τζίντζερ.

Προσθέτουμε τα λαχανικά και σβήνουμε με σόγια.

Βάζουμε στο τηγάνι τη σάλτσα Σετσουάν και το μοσχάρι. Ανακατεύουμε και αποσύρουμε.

Γαρνίρουμε με φρέσκο κρεμμυδάκι και σησαμέλαιο.

Και Καλή σας Ορεξη

Themakriti

Η ομάδα του themakriti σας φέρνει καθημερινά όλες τις τελευταίες έγκυρες ειδήσεις

Αφήστε το σχόλιο σας

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Με την αποστολή του email σας αποδέχεστε τους Όρους & Προϋποθέσεις καθώς και την Πολιτική Απορρήτου του Themakriti.gr

ΕΞΥΠΝΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΜΑΣ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ