Δυστύχημα Τέμπη: Παραιτήθηκε ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Παπαγεωργίου

Την παραίτησή του υπέβαλε στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Παπαγεωργίου.

Στην επιστολή παραίτησής του προς τον πρωθυπουργό, ο κ. Παπαγεωργίου πως πρωταρχικός του σκοπός είναι η η διευκόλυνση του έργου της ελληνικής Δικαιοσύνης στην υπόθεση των Τεμπών.

Παράλληλα, υπογραμμίζει πως θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια, προκειμένου να αποδείξει ότι καμία ευθύνη δεν είχε ως προς τις τυχόν επιχειρησιακές πράξεις ή παραλείψεις που αφορούν το πεδίο του δυστυχήματος.

Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για την αλλοίωση του χώρου του δυστυχήματος.

Η επιστολή παραίτησης

«Δια της παρούσης υποβάλλω την παραίτηση μου από τη θέση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, με πρωταρχικό σκοπό τη διευκόλυνση του έργου της ελληνικής Δικαιοσύνης στην υπόθεση των Τεμπών.

Θα καταβάλλω κάθε προσπάθεια, προκειμένου να αποδείξω ότι καμία ευθύνη δεν είχα ως προς τις τυχόν επιχειρησιακές πράξεις ή παραλείψεις που αφορούν το πεδίο του δυστυχήματος».

Themakriti

Η ομάδα του themakriti σας φέρνει καθημερινά όλες τις τελευταίες έγκυρες ειδήσεις

Αφήστε το σχόλιο σας

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Με την αποστολή του email σας αποδέχεστε τους Όρους & Προϋποθέσεις καθώς και την Πολιτική Απορρήτου του Themakriti.gr